Juventus avslutar två stora landskamper samtidigt

Juventus avslutar två stora landskamper samtidigt

 

För Juventus har lagets effektivitet i detta transferfönster varit utmärkt, och de har genomfört nästan alla förväntade värvningar.

Pogbas skada störde dock lagets fastställda planer. Att döma av situationen i de första uppvärmningsmatcherna för säsongen, efter frånvaron av Pogba, saknas uppenbarligen lagets styrka i mittfältsorganisationen, vilket i hög grad påverkar lagets offensiva effektivitet.Manchester City Hemma tröja

Från lagnivå är det nästan omöjligt för dem att värva ytterligare en stjärna på Pogbas nivå den här transfersäsongen.Vit Real Madrid hemmatröja för barn

Kombinerar man situationen på forwardslinjen är det enda laget saknar en rotationsspelare på mittposition. Speciellt när Keane är generad och användbar, när Vlahovic är avstängd på grund av skada eller är i dålig form, behöver Allegri en erfaren anfallare för att säkerställa att lagets poängeffektivitet inte gör det. Det har skett en markant nedgång.

I denna position övervägde Juventus ett antal spelare, men förutom Depay gjorde de andra spelarna inte resan av olika anledningar.

Det rapporteras att Depay är redo att säga upp kontraktet med Barcelona och han kommer att lämna laget som en fri agent. Juventus har nått en överenskommelse med den nederländska landslagsspelaren om ett treårskontrakt värt 5,5 miljoner euro per år.